17630058 900612710041448 565546284812764412 n

 

 

2016 07 27 12.20.14

              

 

Ik ben Wendy Bloemhof (1988) Ik woon in Coevorden. Ik heb de PABO gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik een minor onderzoekend en ontwerpend leren gedaan. Kinderen leren hierbij zelf op zoek te gaan naar een oplossing. Ook leren ze de wereld om zich heen te begrijpen door vragen te stellen, onder woorden te brengen wat ze hebben gedaan/ wat er gebeurd is en waarom. Door het uitvoeren van deze opdrachten werd duidelijk dat ik het belangrijk vind, dat kinderen een onderzoekende houding aan kunnen nemen. 

 

Door mijn (inval)werk in het onderwijs, zag ik veel kinderen die ik iets extra's wilde bieden. Er voor zorgen dat kinderen echt zichzelf kunnen zijn en er zo voor zorgen dat ze goed in hun vel zitten. Daarom ben ik in maart 2016 begonnen als Kindercoach. Kinderen reageren goed op mij. Ik kan goed luisteren, met oprechte interesse, waardoor ik rust en vriendelijkheid uitstraal.

 

Ik heb me gespecialiseerd in hooggevoelige kinderen. Dit omdat ik zelf hooggevoelig ben. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik kinderen goed coachen. Ook ben ik hooggevoeligheidsdeskundige. Ik wil iedereen laten zien en ervaren dat hooggevoeligheid echt bestaat en heel waardevol is. Ik werk met de bewegingsoefeningen van jongens in hun kracht omdat deze helpen om kinderen en volwassenen in hun kracht te zetten.

 

Toen ik klein was, noemde mijn vader mij altijd 'Doortje Dartel' omdat ik zo vrij en vrolijk door het leven huppelde. Ik gun de kinderen die bij mij in de praktijk komen, dat ze ook zo vrij en vrolijk door het leven kunnen huppelen.

 

Wil je kennis met me komen maken? Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

Je bent waardevol!

Contact gegevens

Kindercoach Doortje Dartel
Coevorden

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.